Grondwerken & Bestratingen
Hoveniersbedrijf Spijkerman & Goering verleent haar diensten aan particuliere klanten, met en voor collega-hoveniers en aannemingsbedrijven. Wat wij u zoal kunnen aanbieden is het volgende:


TUINONTWERP

Wij laten onze tuinen ontwerpen door een gespecialiseerd ontwerp bedrijf. Hierdoor kunnen wij ons voor 100% op de werkvloer storten en word er een professioneel ontwerp, materiaallijst of plan van aanpak voor u gemaakt, naar uw wens.


TUINAANLEG

Onze tuinen worden van A tot Z aangelegd, hierbij moet u denken aan goed grondwerk (omspitten etc.), het zetten of aanplanten van erfafscheiding, het leggen van ceramische tegels en (sier)-bestrating, lijmen/metselen van bloembakken, aanleg van gazon of kunstgras, tot het vakkundig inplanten en schoon en netjes afwerken van de opdracht.


TUINONDERHOUD

Onderhoud is altijd heel belangrijk!!! Zo ook in de tuin.
Wij bieden u de voorjaars-zomer en najaars-beurt. Ieder jaargetij heeft zo z’n eigen specifieke onderhoud nodig. Hierbij moet u denken aan het vakkundig snoeien van u beplanting/hagen etc. tot het wekelijkse maaien van uw gazon of het schoonmaken van de dakgoten. Hoveniersbedrijf Spijkerman&Goering kan ook in overleg met u een totaalpakket aanbieden voor alle 3 de jaargetijden (vast onderhouds-pakket).


GRONDWERKEN

Aannemers maken ook gebruik van de diensten van Hoveniersbedrijf Spijkerman&Goering, hierbij moet u denken aan veelal in de wegenbouw en sportveld-aanleg. Hier bestaat ons werk vooral in het hoogtes peilen bij een kraan, en het leggen van riool (PVC).


BESTRATINGEN

Ook onze bestratingen maken wij van A tot Z, wij zorgen voor de juiste opbouw van het pakket. hierbij moet u denken aan Gebroken puin/granulaat, de juiste verdichting, puinstof/zandbaan/ etc. en kwaliteits-materiaal.


WINTERWERKEN

Voor het snoeien en kappen van bomen bent u bij ons aan het juiste adres, wij gaan veilig en met de juiste collega’s en vergunningen te werk. Maar ook voor sneeuw ruimen of gladheidbestrijding kunnen wij uw partner zijn.