Grondwerken & Bestratingen
Hoveniersbedrijf Spijkerman-Goering Grondwerken en Bestratingen verleent haar diensten aan particuliere klanten, bedrijven, in samenwerking met, en voor collega-hoveniers/bestratingsbedrijven en aannemingsbedrijven.
Wij voorzien in een uitgebreid scala van diensten in Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Grondwerken en Bestratingen.
Hoveniersbedrijf Spijkerman-Goering Grondwerken en Bestratingen heeft ruime ervaring met het werken voor particuliere klanten en voor aannemers, daardoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wat wij u zoal kunnen aanbieden is het volgende:


TUINONTWERP

Wij laten onze tuinen ontwerpen door meerdere gespecialiseerde tuinontwerpers. Hierdoor kunnen wij u meerdere stylen aanbieden en ons zelf voor de volle 100% op de werkvloer begeven en word er een professioneel tuinontwerp, materiaallijst of plan van aanpak naar uw wens voor u gemaakt.


TUINAANLEG

Wij leggen zowel onze particuliere als bedrijfstuinen grondig en professioneel aan met alle facetten en bijkomenheden, hierbij moet u denken aan goed grondwerk (omspitten/bodemverbetering), het zetten of aanplanten van erfafscheiding, het leggen van (ceramische) tegels en (sier)-bestrating, lijmen/metselen van bloembakken, aanleg van gazon of kunstgras, tot het vakkundig inplanten.


TUINONDERHOUD

Goed onderhoud zorgt bij de meeste materialen/producten voor langer plezier ervan!!!
Dit geldt natuurlijk ook voor uw Tuin - Gazon en/of Bedrijfstuin.
Wij bieden u de voorjaarsbeurt - zomerknip en najaarsbeurs. Ieder jaargetij heeft zo z’n eigen specifieke onderhoud nodig. Hierbij moet u denken aan het vakkundig snoeien van u beplanting/hagen etc. verticuteren of het (wekelijkse) maaien van uw gazon en het schoonmaken van borders en bijvoorbeeld de dakgoten. Hoveniersbedrijf Spijkerman&Goering kan ook in overleg met u een totaalpakket aanbieden voor alle 3 de jaargetijden (vast onderhouds-pakket).


GRONDWERKEN

Ook aannemingsbedrijven maken gebruik van de diensten van Spijkerman&Goering, hierbij moet u denken veelal in de (wegen)bouw en sportveld-aanleg. Hier bestaat ons werk vooral in hoogtes peilen van cunetten en sleuven, het leggen van riool (PVC) en zand en/of puinbanen maken.


BESTRATINGEN

Hoveniersbedrijf Spijkerman-Goering Grondwerken en Bestratingen zijn ook in (Sier)bestratingen vakkundig, zo zorgen wij voor de juiste opbouw van het Cunet. Wij komen dus niet alleen uw straatje leggen maar zorgen ook voor de vakkundige opbouw van het geheel. hierbij moet u denken aan Gebroken puin/granulaat, de juiste verdichting, puinstof/zandbaan/ etc. en kwaliteits-materiaal.

Bent u benieuwd geraakt hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, u kunt ons bereiken via:
Tel: 06-18 86 16 23
Of via het contact-formulier
Neem ook gerust een kijkje op onze Facebook pagina: Hoveniersbedrijf SpijkermanGoering